Elektrická kosačka

AL-KO Comfort 34 E

139,00 €
S DPH
Množstvo
Skladom

  • Mimoriadne tiché, bezemisné a bezpečné kosenie trávnika
  • Funkcia 2-in-1: kosenie a zberanie
  • Kompaktná a obratná, perfektná na malé plochy trávnika
  • Nastavenie výšky kosenia jediným pohybom ruky
  • 37 l zberný kôš s ukazovateľom naplnenia

Mimoriadne tiché, bezpečné a výkonné kosenie na malých až stredných plochách a na okrajoch, pohodlná a bezpečná obsluha a ľahké tlačenie – to sú kvality silných a robustných elektrických kosačiek AL-KO Comfort.

Elektrická kosačka 34 E Comfort – obratný a bezpečný profík medzi veľmi kvalitnými kosačkami AL-KO

Elektrická kosačka je vďaka bezemisnej a mimoriadne tichej prevádzke Vaším perfektným pomocníkom na údržbu trávnika 2-in1 v každej obytnej oblasti. Elektrické kosačky AL-KO v ponuke majú výkon do 1 600 W a pohybujú sa bez výfukových plynov, motorového oleja, produkovania tepla a hluku. Prevádzka s káblom umožňuje pritom tichú prácu bez závislosti od času potrebného na nabíjanie alebo na tankovanie – a bez dodatočnej hmotnosti akumulátora alebo benzínovej nádrže. Pocit úspechu: ekologické kosenie kosačkou s ľahkým chodom, malou hmotnosťou a veľkým jazdným komfortom.
Kompaktný model 34 E Comfort so šírkou záberu 34 cm pritom očarí najmä svojím kompaktným konštrukčným tvarom a je ideálny v malých členitých záhradách, v zákutiach a na okrajoch. Táto mušia váha s kolesami XL s ľahkým chodom a príjemnou mäkkou gumenou rukoväťou je optimálnou elektrickou kosačkou pre začínajúcich i starších majiteľov záhrad – keďže ju možno veľmi ľahko tlačiť, a tak ju bezpečne viesť bez vynaloženia veľkej sily.
Pre Vašu bezpečnosť: vďaka bezpečnostnému spínaču s odľahčením kábla Vám pôjde štartovanie a obsluha bezpečne od ruky – odľahčenie kábla chráni pred neželaným prerušením elektrického obvodu.

Technické detaily elektrickej kosačky 34 E Comfort

So svojou šírkou záberu 34 cm je táto elektrická kosačka s funkciou 2-in-1 (kosenie a zberanie) Váš obratný pomocník pre záhrady do 300 m². Svoje silné stránky uplatní najmä pri stiesnených priestorových pomeroch a všade tam, kde sa žiada presné a tiché kosenie.
Mimoriadne tichý 1 200 W elektromotor ľahkej kosačky s celkovou hmotnosťou iba 15 kg sa postará o rýchly postup pri výške trávnika do cca 70 mm. Výšku kosenia možno pritom nastaviť veľmi pohodlne centrálne – 6 polôh. Vďaka kolesám XL (145 / 155 mm) s ľahkým chodom, v spojení s nízkou hmotnosťou kosačky je možné ľahké neunavujúce a najmä tiché vedenie kosačky bez vynaloženia sily – ideálne aj pre majiteľky záhrad alebo seniorov, ktorí kladú dôraz na obsluhu bez námahy.
Vďaka aerodynamickému tvaru telesa a veľkému otvoru sa pokosená tráva optimálne zberá a 37 l zberný kôš sa plní efektívne. Navyše zberný kôš s integrovaným ukazovateľom naplnenia a držiakom na jednoduché vyprázdňovanie Vám uľahčí prácu.
Veľký držiak pomôže pri prekonávaní prekážok a ľahké prenášanie. Sklápacie držadlo umožní priestorovo úsporné uskladnenie tejto ľahkej elektrickej kosačky.

AL-KO
112857

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Produkt pridaný na porovnanie