Elektrická kosačka

AL-KO Comfort 46.4 E Silver

249,00 €
S DPH
Množstvo
Nie je skladom

  • Skvelý komfort kosenia: tichá, čistá, silná a bezpečná kosačka
  • Robustné teleso z oceľového plechu s dlhou životnosťou
  • Funkcia 3-in-1: kosenie, zberanie, mulčovanie
  • Extra veľký 65 l zberný kôš s ukazovateľom naplnenia
  • Kolesá XXL s guľôčkovými ložiskami, výborná priľnavosť

Mimoriadne tiché, výkonné a efektívne kosenie, zberanie a mulčovanie na veľkých plochách trávnika, pohodlná obsluha a veľmi ľahké tlačenie – to sú kvality mimoriadne silnej a robustnej elektrickej kosačky AL-KO Silver 46.4 E Comfort.

Elektrická kosačka AL-KO Silver 46.4 E Comfort – silný, robustný a bezpečný špičkový model bezemisných kosačiek AL-KO 3-in-1

Elektrická kosačka s funkciou mulčovania je vďaka bezemisnej a tichej prevádzke Vaším perfektným pomocníkom na kvalitnú údržbu trávnika v každej obytnej oblasti. Elektrické kosačky AL-KO v ponuke majú výkon do 1 600 W a pohybujú sa bez výfukových plynov, motorového oleja, produkovania tepla a hluku. Prevádzka s káblom umožňuje pritom tichú prácu bez závislosti od času potrebného na nabíjanie alebo na tankovanie – a bez dodatočnej hmotnosti akumulátora alebo benzínovej nádrže. Pocit úspechu: ekologické kosenie kosačkou s ľahkým chodom a veľkým jazdným komfortom.
Vďaka funkcii 3-in-1 poskytuje AL-KO Silver 46.4 E Comfort aj funkciu mulčovania: pri tom sa najemno posekaná pokosená tráva vyfúkne ako prirodzené hnojivo späť na trávnik. Kvôli tomu sa bez potreby použitia náradia nasadí mulčovací klin na vyhadzovací kanál. Mulčovanie je pritom nielen ekologické, ale ušetrí Vám aj námahu s likvidáciou pokosenej trávy ako aj ďalšie náklady na hnojivá na trávnik.
Táto silná kosačka AL-KO Silver 46.4 E Comfort so šírkou záberu 46 cm pritom presviedča silným elektromotorom, vďaka ktorému sa perfektne hodí na efektívne a časovo úsporné kosenie aj väčších plôch. To perfektne dopĺňa enormne robustné teleso z oceľového plechu, ktoré zaručuje dlhú životnosť kosačky. Tento špičkový model medzi elektrickými kosačkami s mulčovaním pritom disponuje kolesami XXL s mimoriadne ľahkým chodom – perfektné pre začínajúcich, ktorí vsádzajú na veľmi pohodlný jazdný komfort, ako aj pre ambicióznych hobby-záhradníkov s vysokými nárokmi na kvalitný výkon.
Pre Vašu bezpečnosť: vďaka bezpečnostnému spínaču s odľahčením kábla Vám pôjde štartovanie a obsluha bezpečne od ruky – odľahčenie kábla chráni pred neželaným prerušením elektrického obvodu.

Technické detaily elektrickej kosačky AL-KO Silver 46.4 E Comfort

So svojím silným 1 600 W elektromotorom a šírkou záberu 46 cm Vám táto elektrická kosačka poskytne veľký výkon pri kosení, aby ste na trávnikoch s plochou do 900 m² postupovali rýchlo a bez námahy. Pritom tento silák AL-KO Silver 46.4. E Comfort garantuje vzhľadom na svoje enormne robustné teleso z oceľového plechu aj v ťažkom teréne efektívnu prácu bez obáv z poškodenia– a s istotou, že z tejto kosačky s dlhou životnosťou sa budete tešiť veľa rokov.
Silný 1 600 W elektromotor kosačky sa postará o rýchly postup pri výške trávnika do cca 70 mm. Pritom možno výšku kosenia nastaviť centrálnym nastavením iba jediným pohybom ruky - 7 polôh v rozmedzí od 30 mm do 75 mm. Vďaka veľkým kolesám XXL (200 / 280 mm) s ľahkým chodom na guľôčkových ložiskách je možné ľahké neunavujúce vedenie stroja – takže si s touto vysoko výkonnou kosačkou poradia nielen skúsení hobby- záhradníci.
Vďaka aerodynamickému tvaru telesa a veľkému otvoru sa pokosená tráva optimálne zberá a extra-veľký zberný kôš s enormným objemom 65 l sa plní efektívne. Navyše zberný kôš s integrovaným ukazovateľom naplnenia Vám uľahčuje včasné vyprázdnenie zberného koša.
Integrovaný držiak vpredu pomôže pri prekonávaní prekážok ako aj pri prenášaní kosačky. Sklápacie držadlo umožní priestorovo úsporné uskladnenie.

Výšku kosenia možno nastaviť jediným pohybom ruky centrálne v 7 polohách od 25 mm do 70 mm. 1 600 W elektromotor pracuje s vysokým výkonom a ticho. So svojou funkciou 3INONE môže byť táto elektrická kosačka použitá aj na mulčovanie. Robustné teleso z oceľového plechu má priaznivý vplyv na dlhú životnosť elektrickej kosačky.

AL-KO
113103

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Produkt pridaný na porovnanie