Elektrický prevzdušňovač

Wolf Garten VA 346 E

199,90 €
S DPH
Množstvo
Skladom

  • Ľahký a tichý, ideálny pre stredne veľké trávnaté plochy
  • Individuálne nastavenie výšky pomocou rýchlonapínacej páčky
  • Praktický držiak na ľahké prenášanie
  • Vrátane stabilného vertikutačného valca s oceľovými nožmi a zberného koša

S elektrickým prevzdušňovač Wolf-Garten VS 346 E môžete vo Vašej domácej záhrade pracovať potichu a bez výfukových plynov. Výška držadla sa dá niekoľkými pohybmi rúk nastaviť podľa Vašich osobných potrieb, vďaka čomu pracujete bez únavy a ergonomicky. Dodajte Vášmu trávniku zase vzduch na dýchanie a možnosť dobre prijímať výživné látky.

Elektrický vertikutátor Wolf-Garten VS 346 E je poháňaný elektromotorom s výkonom 1 600 W, ktorý môže byť napájaný z domácej siete (230 V). Elektrický vertikutátor tak možno používať bez prestávky a Vy si ušetríte výmenu akumulátora resp. dopĺňanie paliva do vertikutátora.
Kompaktná konštrukcia vertikutátora s pracovnou šírkou 34 cm a 2-osovým prevedením, ktoré sa stará o vysokú jazdnú stabilitu, zaručuje príjemnú prácu. Pracovnú hĺbku vertikutačného valca možno nastaviť centrálne v 5 krokoch. Vertikutačný valec má 20 robustných oceľových nožov, ktoré elektrickému vertikutátoru Wolf-Garten VS 346 E zabezpečujú vysokú účinnosť pri spracovaní pôdy a okrem toho dlhú životnosť. Mach, burina a trávna plsť sa odstraňujú natrvalo. V prípade potreby možno niekoľkými pohybmi rúk zameniť vertikutačný valec za prevzdušňovací valec s efektívnymi oceľovými pružinovými zubami , vďaka čomu môžete Váš trávnik jedným strojom nielen vertikutovať, ale ešte aj prevzdušňovať. Prevzdušňovací valec a 45 l tkaninový zberný vak sú súčasťou dodávky stroja.

WOLF GARTEN
16CFEHOA650

Tabuľka dát

Motor
Elektromotor
Výkon
1600 W
Odporúčaná plocha
500 m2
Pracovná hĺbka
0 - 12 mm
Zberný kôš
45 l
Kolesá (P/Z)
200 mm / 200 mm
Nastavenie pracovnej hĺbky
5-polohové centrálne nastavenie pracovnej hĺbky
Hladina akustického tlaku – LpA
86 dB(A)
Hladina akustického výkonu – LwA
98 dB(A)
Vibrácie ahw
2,5 m/s2
Tolerancia K
1,5 m/s2
Hmotnosť
15 kg
Pracovná šírka
34 cm

Mohlo by vás zaujať aj

7 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Produkt pridaný na porovnanie