Horský bicykel

26" KROSS Hexagon 2.0, rám 17", tmavomodrý

449,00 €
404,10 € Zľava 10%
S DPH
Množstvo
Skladom

KROSS HEXAGON 2.0

KROSS Hexagon 2.0 je náš bicykel, ktorý zvládne akúkoľvek úlohu, ktorú mu určíte. Je ideálny pre mestské cyklistické chodníky, ako aj piesočnaté, lesné cesty. Bez ohľadu na to, akú trasu si vyberiete, náš rekreačný horský bicykel Vám ju pomôže prekonať. Vďaka dvom veľkostiam kolies si bicykel ľahko prispôsobíte svojej výške. Overené technologické riešenia sú len doplnkom k dobrodružstvám, ktoré zažijete so svojím novým spoločníkom.

KROSS Hexagon 2.0 z roku 2022 je pokračovaním myšlienky, ktorá nás viedla pri navrhovaní predchádzajúcich generácií tohto bicykla. Nejde len o nový lak na ráme – vylepšili sme mnoho malých detailov, ktoré sa premietajú do potešenia a pohodlia z jazdy.

KOMPONENTY NA KAŽDÚ PRÍLEŽITOSŤ

KROSS Hexagon 2.0 je vybavený osvedčeným príslušenstvom Shimano, ktoré Vám poskytne 21 prevodových stupňov. Servis je mimoriadne jednoduchý a prevádzka cenovo konkurencieschopná. O bezpečné brzdenie sa starajú brzdy typu V-brake, ktoré zaručujú dostatočne veľkú brzdnú silu, ktorá Vás zaručene zastaví za každých podmienok. Náš rekreačný horský bicykel ponúka aj odpruženú vidlicu   na uľahčenie jazdy na všetkých druhoch nerovností a prekonávanie malých terénnych prekážok, ktoré Vám môžu stáť v ceste. Dve veľkosti kolies – 26 a 27,5 palcov – Vám v prípade modelu KROSS Hexagon 2.0 vždy zabezpečia výbornú ovládateľnosť pri jazde. Zásluhu na tom majú aj plášte Wanda, prispôsobené veľkosti a šírke kolies 2,1 palca. Poskytujú vynikajúcu trakciu aj pri jazde na mokrom povrchu.

DÔLEŽITÁ JE AJ TECHNOLÓGIA VÝROBY RÁMU

Rám KROSS Hexagon 2.0 je vyrobený z aluminium performance. Zliatina aluminium performance 6061 sa vyznačuje vysokou tuhosťou a odolnosťou proti zlomeniu, ako aj ľahkosťou typickou pre hliník. Táto špeciálna hliníková zliatina 6061 dodáva bicyklu tuhosť a odolnosť voči preťaženiu a zlomeniu. Zároveň ide o pomerne ľahký materiál, ktorý svojimi vlastnosťami dokáže prekvapiť nejedného cyklistu. Rám je lakovaný práškom, čo sa premieta do jeho trvanlivosti a odolnosti voči mechanickému poškodeniu.

KROSS
KRHE2Z26X17M004069

Tabuľka dát

Farba
modrá/žltá/sivá matná
Rám
ALUMINIUM PERFORMANCE
Veľkosť rámu
17"
Veľkosť kolies
26"
Vidlica
KROSS 80MM
Prehadzovačka
SHIMANO EF41
Prešmýkač
SHIMANO TOURNEY TY300
Menič
SHIMANO ALTUS M310
Počet prevodov
3x7
Stred
FP-B902
Prevodník s kľukami
WHEEL TOP 42T-34T-24T/170MM
Kazeta
SHIMANO MF TZ500 14-28T
Reťaz
YBN S50
Predný náboj
GL-B01F-QR
Zadný náboj
GL-B01R-QR
Ráfiky
KROSS
Brzdy
SHIMANO EF41 V-BRAKE
Nový produkt

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Produkt pridaný na porovnanie