Horský bicykel

29" KROSS Level 4.0, rám 19", modrý

899,00 €
809,10 € Zľava 10%
S DPH
Množstvo
Skladom

KROSS LEVEL 4.0

KROSS Level 4.0 je stelesnením všestrannosti. Horský bicykel, ktorý využijete v meste aj v teréne. Nie je obmedzený na jednu veľkosť kolies a umožňuje široký výber príslušenstva - batožinového nosiča, blatníkov či stojana. Vybavili sme ho odpruženou vidlicou a rám sme vyrobili z aluminium lite. To však nie sú jediné technológie, ktoré sa na tomto bicykli nachádzajú.

KROSS Level 4.0 z roku 2022 je pokračovaním myšlienky, ktorá nás viedla pri navrhovaní predchádzajúcich generácií tohto bicykla. Nejde len o nový lak na ráme - dôležitá je tiež nová geometria bicykla a najnovšia súprava Shimano určená pre amatérske preteky v XC a MTB maratónoch. Shimano Deore M5120 je pohon 1x10 s úplne novým mechanizmom zadnej prehadzovačky.

UNIVERZÁLNY MODEL 

Bicykel KROSS Level 4.0 nie je len bicyklom pre agresívnu jazdu a pretekanie. Je to bicykel, ktorý sa prispôsobí Vašim potrebám. To sa nám podarilo dosiahnuť vďaka vhodnej geometrii bicykla, ktorá umožňuje zaujať uvoľnenú polohu. To umožňuje odľahčiť predlaktia a lepšie pozorovať dianie pred nami na ceste. Model je vybavený aj overenými prvkami pohonu od japonských firiem Shimano a Suntour. KROSS Level 4.0 predstavuje prvotriedny pohon Shimano Deore M5120 a tlmič SR Suntour, ktorý Vám umožní efektívne a bezpečne prekonávať prekážky na Vašej trase.

HLINÍKOVÝ RÁM A ODPRUŽENÁ VIDLICA

Na výrobu rámu sme použili ľahké aluminium lite. Ide o vylepšenú hliníkovú zliatinu 6061, ktorá je dokonalým kompromisom medzi vysokou tuhosťou a nízkou hmotnosťou. Vyznačuje sa vysokou odolnosťou voči vonkajším podmienkam, zlomeniu a nárazom. Pre zabezpečenie čo najnižšej hmotnosti sú prvky rámu stenčené. Použili sme vnútorné vedenie laniek v ráme, vďaka čomu sme získali estetický a elegantný rám. Vnútorné vedenie laniek tiež uľahčuje udržiavanie bicykla v čistote a minimalizuje riziko zachytenia lanka o terénne prekážky. Horský bicykel KROSS Level 4.0 je vybavený aj hydraulickými kotúčovými brzdami Sram Level. Vďaka nim je modulácia brzdnej sily oveľa jednoduchšia ako v prípade klasických bŕzd typu v-brake.

V bicykli sme použili tlmič SR Suntour XCR 32 RL Coil uľahčujúci jazdu po nerovnom teréne aj mestských cyklotrasách. Ide o tlmič vybavený klasickou pružinou, ktorá poskytuje 100 milimetrov zdvihu. Okrem toho je na riadidlách páčka uzamykania tlmiča, ktorá umožňuje jeho blokádu. To pomáha dosiahnuť lepšiu efektivitu pedálovania. Pre zabezpečenie vysokej trakcie na lesných cestičkách sme kolesá obuli do plášťov Schwalbe Smart Sam, prispôsobených veľkosti ráfika. Ďalšími prvkami sú kvalitné produkty Kross a sedlo od renomovanej talianskej značky Selle Royal.

KROSS
KRLV4Z29X19M002344

Tabuľka dát

Farba
modrá/biela lesklá
Rám
ALUMINIUM LITE
Veľkosť rámu
19"
Veľkosť kolies
29"
Vidlica
SR SUNTOUR XCR 32 RL COIL, 100 MM
Prehadzovačka
SHIMANO DEORE M4100
Prešmýkač
-
Menič
SHIMANO DEORE M5120
Počet prevodov
1x10
Stred
SHIMANO BSA BB52
Prevodník s kľukami
SHIMANO DEORE M5100 32T
Kazeta
SHIMANO DEORE M4100 11-46T
Reťaz
SHIMANO HG54
Predný náboj
MT200
Zadný náboj
MT200-B
Ráfiky
KROSS
Brzdy
SRAM LEVEL
Nový produkt

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Produkt pridaný na porovnanie