Horský bicykel

26" KROSS Hexagon ZZ, rám 17", čierny

319,00 €
287,10 € Zľava 10%
S DPH
Množstvo
Skladom

KROSS HEXAGON ZZ

Predstavte si, že jazdíte po lesných cestách. Počujete spev vtákov a slnečné lúče Vám dopadajú na tvár cez listy vysokých stromov. Znie to ako idylka? Áno, ale teraz to môžete zažiť vďaka KROSS Hexagon. Tento rekreačný horský bicykel je ideálnou voľbou pre každého, kto miluje volanie dobrodružstva a slobodu spojenú s objavovaním nových ciest v okolitých lesoch. A to nie je všetko! KROSS Hexagon si poradí aj s mestskými cyklotrasami. A môžete si byť istí, že obrubníky Vás neodstrašia. To všetko vďaka premyslenej konštrukcii podporenej odpruženou vidlicou.

DOPLNKY PRE CYKLISTU TÚŽIACEHO PO DOBRODRUŽSTVÁCH

Keď idete zdolávať lesné cestičky, musíte si byť istí, že všetky komponenty na Vašom bicykli dokonale spolupracujú. Preto sme KROSS Hexagon vybavili osvedčeným príslušenstvom Shimano. Zadná a predná prehadzovačka ovládané radiacimi páčkami Shimano Tourney ponúkajú 18 prevodov. Vďaka tomu ich ovládanie pre Vás neznamená žiadny problém a ľahko si vyberiete prevod, ktorý dokonale zodpovedá terénu, v ktorom sa práve nachádzate. Za spoľahlivé a predvídateľné brzdenie zodpovedajú brzdy typu V-brake, ktoré ponúkajú vysokú brzdnú silu bez ohľadu na aktuálne poveternostné podmienky.

KROSS Hexagon je vybavený 26-palcovými kolesami. Vďaka tomuto riešeniu je bicykel obratný a bez problémov zdolá aj prekážky číhajúce na trase. V kombinácii s odpruženou vidlicou pomôže ľahko zdolať korene stromov vyčnievajúce na lesných cestičkách a obrubníky na mestských cyklotrasách. Plášte so šírkou 2,1 palca budú výborne fungovať vo všetkých podmienkach – na suchom piesku aj na mokrom asfalte.

RÁM JE SRDCOM BICYKLA

Rám je srdcom bicykla a preto sme ho vyrobili z aluminium performance. Zliatina Aluminium Performance 6061 sa vyznačuje vysokou tuhosťou a odolnosťou proti zlomeniu, ako aj ľahkosťou typickou pre hliník. Je to špeciálna zliatina aluminium performance 6061, vďaka ktorej je bicykel tuhý a odolný voči zlomeniu. Zároveň ide o pomerne ľahký materiál. Určite to oceníte pri vynášaní bicykla po schodoch. Rám je práškovo lakovaný. Toto riešenie poskytuje laku vysokú odolnosť voči mechanickým poškodeniam.

KROSS
KRHEZZ26X17M004041

Tabuľka dát

Farba
čierna/červená/biela lesklá
Rám
ALUMINIUM PERFORMANCE
Veľkosť rámu
17"
Veľkosť kolies
26"
Vidlica
KROSS 80MM
Prehadzovačka
SHIMANO TX30
Prešmýkač
SHIMANO TOURNEY TZ500
Menič
SHIMANO TOURNEY TY300
Počet prevodov
3x6
Stred
FP-B902
Prevodník s kľukami
WHEEL TOP 42T-34T-24T/170MM
Kazeta
SHIMANO MF TZ500 14-28T
Reťaz
YBN S50
Predný náboj
GL-B01F
Zadný náboj
GL-B01R
Ráfiky
KROSS
Brzdy
ALHONGA V-BRAKE
Nový produkt

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Produkt pridaný na porovnanie