Záhradné čerpadlo

AL-KO JET 3600 Easy

129,00 €
S DPH
Množstvo
Skladom

  • Energeticky efektívne čerpadlo s ochranou proti chodu nasucho
  • Skvelé výsledky vďaka vysokému prietoku vody a inovatívnemu systému Venturi
  • Odolné puzdro vystužené sklenými vláknami
  • Jednoduchá preprava vďaka integrovanej rukoväti
  • Veľký predfilter proti kontaminácii
  • Pohodlná a rýchla inštalácia

Záhradné čerpadlo 3600 Easy ponúka rad komfortných funkcií a zvlášť výkonnú, odolnú a energeticky úspornú zavlažovacie technológiu pre vašej záhradu.

Patentovaná technológia záhradných čerpadiel AL-KO

Prajete si čerpať vodu na zavlažovanie z fontány, rybníka, alebo cisterny pohodlným spôsobom? Chcete sa ochladiť pod záhradné sprchou? Chcete čerpať čistú vodu na veľké vzdialenosti a pod vysokým tlakom? Potom sú naše záhradné čerpadlá tým správnym produktom priamo pre vás! Kúpte si ideálne čerpadlo pre vašej záhradu, ktoré vám pomôže pri zalievaní a odvodňovanie. Naše čerpadlá ľahko a rýchlo sprevádzkujete a svoju prácu vykonajú ticho a efektívne. Skvelé nasávanie a efektívny prietok vody vďaka inovatívnemu systému Venturi!

Technické detaily záhradného čerpadla AL-KO Jet 3600 Easy

Vďaka maximálnej dopravnej výške 38 m a sacej výške 8 m možno vodné čerpadlo používať rôznym činnostiam. Ak chcete čerpať vodu nadzemné nádrže, suda na dažďovú vodu, alebo hlboké studne, naše čerpadlo s prietokom až 3600 l / h vás presvedčí výkonom v každej situácii. Aby sa zabránilo poškodeniu hrubým znečistením, sú toto čerpadlo vybavené účinným predfiltrom s dlhou životnosťou, ktorý možno ľahko čistiť.

Efektívny sací systém záhradného čerpadla AL-KO JET 3600 Easy s výkonom 850 W zaisťuje rýchly a stabilnú prevádzku. Energeticky úsporné čerpadlo s ochranou proti chodu nasucho je opatrené puzdrom z extrémne odolného plastu, ktoré je vystužené sklenými vláknami. Pripojenie hadíc zodpovedá štandardnej veľkosti 1 ", možno tak ľahko použiť už dostupné vybavenie.

Poznámka: Záhradné čerpadlá nie sú vhodné pre čerpanie pitnej vody, ale iba pre úžitkovú vodu a chlórovanú vodu (bazénová voda) po 35 ° C. Čerpadlo nie je vhodné používať pre čerpanie slanej vody, vody obsahujúcej agresívne chemikálie, alebo oleja a vode obsahujúcej piesok.

AL-KO
113797

Tabuľka dát

Výkon
850 W
Hnacie ústrojenstvo
1-stupňové
Maximálny tlak
3,8 bar
Max. sacia výška
8 m
Max. výtlačná výška
38 m
Max. dopravované množstvo
3600 l/h
Výstup čerpadla
G 1" (33,3 mm)
Hladina akustického výkonu – LwA
74 dB(A)
Hmotnosť
8,0 kg

5 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Produkt pridaný na porovnanie