Dámsky crossový bicykel

28" KROSS Evado 2.0, rám 19", čierna/mätová

429,00 €
386,10 € Zľava 10%
S DPH
Množstvo
Skladom

KROSS EVADO 2.0

KROSS Evado 2.0 je jedným z našich základných modelov krosových bicyklov. A hoci otvára zoznam bicyklov z tohto segmentu, nemá sa za čo hanbiť. Osvedčené komponenty a riešenia, pohodlná geometria a prispôsobenie sa takmer akémukoľvek terénu sú vlastnosti, ktoré ho odlišujú od konkurencie. Krosový bicykel KROSS Evado 2.0 je perfektnou kombináciou niekoľkých rôznych typov bicyklov - predovšetkým trekingových a horských.

V roku 2022 je KROSS Evado 2.0 stále vysokokvalitným a cenovo dostupným bicyklom. Aby sme Vám poskytli ešte väčší pôžitok z jazdy, vybavili sme ho novými komponentmi a dvomi typmi lakovania rámu – matným a lesklým, ktoré Vás určite oslovia.

KOMPONENTY NA BEZPROBLÉMOVÚ JAZDU 

KROSS Evado 2.0 je vybavený príslušenstvom od firmy Shimano. Japonský výrobca vytvoril radenie, prehadzovačky a kazetu, ktoré sa ideálne hodia na jazdu mestom aj lesnými chodníčkami. Preto to všetko nájdete vo svojom KROSS Evado 2.0. Zadná prehadzovačka Shimano Altus M310 Vám poskytne 7 prevodov, ktoré Vám s podporou trojradovej kľuky dáva 21 prevodových stupňov. Táto konfigurácia Vám umožní zvoliť si správnu kadenciu pre aktuálnu situáciu na trase, ľahko prekonať stúpania a vyvinúť vysoké rýchlosti aj na rovine. KROSS Evado 2.0 je vybavený odpruženou vidlicou SR Suntour M3010 so zdvihom 50 mm. Vďaka tomuto riešeniu si pri jazde po nerovnom povrchu zachováte pohodlie a vyhnete sa nadmernej únave vyplývajúcej z neustálej práce tela na hrboľatom teréne. To Vám umožní dostať sa rýchlejšie a pri menšej únave do cieľa. KROSS Evado 2.0 má 28-palcové kolesá, vybavené plášťami Mitas Gripper so šírkou 42 milimetrov, ktoré Vám umožnia efektívny pohyb po meste aj po lesných cestičkách.

TECHNOLÓGIE, KTORÉ UĽAHČUJÚ JAZDU

KROSS Evado 2.0 znamená množstvo riešení, ktoré zvyšujú komfort a bezpečnosť na trase. Rám vyrobený z aluminium performance je jednou z najdôležitejších častí bicykla. Aluminium performance je špeciálna zliatina hliníka 6061, vďaka ktorej je bicykel tuhý a odolný voči zlomeniu. Zároveň ide o pomerne ľahký materiál, ktorý svojimi vlastnosťami dokáže prekvapiť nejedného cyklistu. KROSS Evado je krosový bicykel, ktorý možno bez problémov použiť aj v ľahkom teréne. Využíva uvoľnenú geometriu, ktorá uľahčuje prekonávanie veľkých vzdialeností a sledovanie situácie na trase. Rám je lakovaný práškom, čo sa premieta do jeho trvanlivosti a odolnosti voči mechanickému poškodeniu.

KROSS
KREV2Z28X19W004209

Tabuľka dát

Farba
čierna/mätová lesklá
Rám
ALUMINIUM PERFORMANCE
Veľkosť rámu
19"
Veľkosť kolies
28"
Vidlica
SR SUNTOUR M3010 50MM
Prehadzovačka
SHIMANO EF41
Prešmýkač
SHIMANO TOURNEY TY510
Menič
SHIMANO ALTUS M310
Počet prevodov
3x7
Stred
FP-B902
Prevodník s kľukami
WHEEL TOP 48T-38T-28T/170MM
Kazeta
SHIMANO MF TZ500 14-28T
Reťaz
YBN S50
Predný náboj
GL-B01F-QR
Zadný náboj
GL-B01R-QR
Ráfiky
KROSS
Brzdy
SHIMANO EF41 V-BRAKE
Nový produkt

7 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Produkt pridaný na porovnanie