Crossový bicykel

28" KROSS Evado 3.0, rám 21", čierno-oranžový

549,00 €
494,10 € Zľava 10%
S DPH
Množstvo
Skladom

KROSS EVADO 3.0

Niekedy potrebujeme od bicykla niečo viac. Keď dôjdeme k takémuto záveru, na horizonte sa zjaví on...celý v bielom. No, možno nie v tomto prípade. Náš KROSS Evado 3.0 je však výbornou voľbou pre každého, kto nechce byť obmedzovaný pri lesných výpravách výberom medzi cyklistickými chodníkmi alebo spevneným povrchom. KROSS Evado 3.0 Vás zavedie tam, kam to cestný bicykel nedokáže. Uľahčí tiež jazdu tam, kde má horský bicykel problémy.

KROSS Evado 3.0 pre rok 2022 je stále vysokokvalitný bicykel za dostupnú cenu. Aby sme Vám poskytli ešte väčší pôžitok z jazdy, vybavili sme ho novými komponentmi a dvomi typmi lakovania rámu – matným a lesklým, ktoré Vás určite oslovia.

KOMPONENTY DO MESTA AJ DO ĽAHKÉHO TERÉNU

KROSS Evado 3.0 je kombináciou komponentov vyznačujúcich sa vysokou kvalitou vyhotovenia a vysokou prevádzkovou odolnosťou. Vybavili sme ho príslušenstvom Shimano, pričom srdcom celého systému je zadná prehadzovačka Shimano Acera M360. Vďaka tomu sme získali až 24 prevodových stupňov, ktoré Vám pomôžu na každej výprave. Náš krosový bicykel má odpruženú vidlicu SR Suntour NEX so zdvihom 63 mm. Vďaka nej sa ľahko dostanete do cieľa bez strachu pri obrubníkoch alebo dlažobných kockách. V lese zas budete môcť jazdiť bez obáv z ťažkostí spojených s prekonávaním kameňov či koreňov na trase v teréne. Bicykel je tiež vybavený 28” kolesami a plášťami so šírkou 42 milimetrov a so špeciálnym reflexným prúžkom pre zvýšenie bezpečnosti po zotmení. Poskytujú vysokú trakciu bez ohľadu na podmienky, v akých jazdíte.

TECHNOLÓGIA PRISPÔSOBENÁ AKÉMUKOĽVEK TERÉNU

KROSS Evado 3.0 ponúka množstvo riešení, ktoré zvyšujú komfort a bezpečnosť na cestách. Rám vyrobený z aluminium performance je jednou z najdôležitejších častí bicykla. Aluminium performance je špeciálna zliatina hliníka 6061, vďaka ktorej je bicykel tuhý a odolný voči zlomeniu. Zároveň ide o pomerne ľahký materiál, ktorý svojimi vlastnosťami dokáže prekvapiť nejedného cyklistu. KROSS Evado 3.0 je krosový bicykel, ktorý môžete bez problémov použiť v ľahkom teréne. Využíva uvoľnenú geometriu, ktorá uľahčuje prekonávanie veľkých vzdialeností a sledovanie situácie na trase. Rám je lakovaný práškom, čo sa premieta do jeho trvanlivosti a odolnosti voči mechanickému poškodeniu.

KROSS
KREV3Z28X21M003611

Tabuľka dát

Farba
čierna/oranžová lesklá
Rám
ALUMINIUM PERFORMANCE
Veľkosť rámu
21"
Veľkosť kolies
28"
Vidlica
SR SUNTOUR NEX 63MM
Prehadzovačka
SHIMANO EF500
Prešmýkač
SHIMANO TOURNEY TY710
Menič
SHIMANO ACERA M360
Počet prevodov
3x8
Stred
FP-B902
Prevodník s kľukami
SR SUNTOUR XCC 48T-38T-28T/170MM
Kazeta
SHIMANO HG200 12-32T
Reťaz
SHIMANO HG40
Predný náboj
QR 9MM
Zadný náboj
QR 9MM
Ráfiky
KROSS
Brzdy
Mechanické kotúčové SHIMANO EF500 DISC (160)
Nový produkt

7 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Produkt pridaný na porovnanie