Horský bicykel

29" KROSS Hexagon 7.0, rám 23", grafitový

759,00 €
683,10 € Zľava 10%
S DPH
Množstvo
Skladom

KROSS HEXAGON 7.0

Hexagon predstavuje steny rôznych mnohostenov. Má tiež dve kolesá a je to bicykel. KROSS Hexagon 7.0 predstavuje ponuku nielen pre matematikov, ale predovšetkým pre ľudí, ktorí sa neradi obmedzujú. Chceli sme, aby ste sami rozhodovali o tom, kam Vás zavedie KROSS Hexagon 7.0, bez toho, aby Vás bicykel obmedzoval. Preto je prakticky bez obmedzení a rovnako dobre sa osvedčí v meste ako aj v teréne. Pamätajte, že to Vy navrhujete trasu cesty.

KROSS Hexagon 7.0 z roku 2022 je pokračovaním myšlienky, ktorá nás viedla pri navrhovaní predchádzajúcich generácií tohto bicykla. Nejde len o nový lak na ráme – vylepšili sme mnoho malých detailov, ktoré sa premietajú do potešenia a pohodlia z jazdy.

PRÍSLUŠENSTVO, KTORÉ PREMENÍ VÝLET NA NEZABUDNUTEĽNÉ DOBRODRUŽSTVO

KROSS Hexagon 7.0 je výbornou voľbou, ak hľadáte univerzálny bicykel, na ktorom môžete jazdiť v meste aj v teréne. Osvedčený pohon Shimano s 18 prevodmi zaisťuje bezproblémovú a lacnú prevádzku. Postavili sme ho na báze komponentov zo súprav Altus a Deore, zaisťuje vysokú presnosť radenia prevodových stupňov s vysokou odolnosťou voči vysokej záťaži. Aby sme zaistili spoľahlivé brzdenie za všetkých podmienok, vybavili sme KROSS Hexagon 7.0 hydraulickými kotúčovými brzdami Shimano MT200. Poskytujú oveľa väčšiu brzdnú silu ako klasické V-brake brzdy. Ponúkajú tiež oveľa väčšiu a presnejšiu moduláciu brzdnej sily ako mechanické kotúčové brzdy.

Odpružená vidlica SR Suntour XCR 32 RLR so zdvihom 100 mm Vám pomôže prekonať aj drsnejší terén, pričom výborne stlmí akékoľvek nerovnosti - bez ohľadu na typ povrchu. Okrem toho je na riadidlách páčka zámku tlmiča, ktorá umožňuje zvýšiť efektivitu pedálovania na rovných úsekoch trasy. Kross Hexagon 7.0 je k dispozícii s dvomi veľkosťami kolies - 27,5 palca a 29 palcov vo všetkých veľkostiach rámu. Bez ohľadu na to, akú veľkosť si vyberiete, dostanete k nej plášte Mitas Ocelot so šírkou 2,1 palca prispôsobené ľahkému terénu.

TECHNOLÓGIE DO KAŽDÝCH PODMIENOK

Rám KROSS Hexagon 7.0 je vyrobený z aluminium performance. Táto špeciálna zliatina aluminium performance 6061 robí bicykel tuhým a odolným voči zlomeniu. Zároveň ide o pomerne ľahký materiál, ktorý svojimi vlastnosťami dokáže prekvapiť nejedného cyklistu. Rám je lakovaný práškom, čo sa premieta do jeho trvanlivosti a odolnosti voči mechanickému poškodeniu.

KROSS
KRHE7Z29X23M003587

Tabuľka dát

Farba
grafitová/biela/čierna lesklá
Rám
ALUMINIUM PERFORMANCE
Veľkosť rámu
23"
Veľkosť kolies
29"
Vidlica
SR SUNTOUR XCM RL 100MM
Prehadzovačka
SHIMANO ALTUS M2010
Prešmýkač
SHIMANO ALTUS M2020
Menič
SHIMANO DEORE M592
Počet prevodov
2x9
Stred
SHIMANO BSA BB-UN101
Prevodník s kľukami
SHIMANO MT101-2 36T-22T/175MM
Kazeta
SHIMANO HG200 11-36T
Reťaz
SHIMANO HG53
Predný náboj
GL-B43F-DS
Zadný náboj
GL-B43R-DS
Ráfiky
KROSS
Brzdy
Hydraulické kotúčové SHIMANO MT200 DISC (160)
Nový produkt

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Produkt pridaný na porovnanie