Benzínový prevzdušňovač

MTD Optima 35 VO

459,90 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Benzínový prevzdušňovač MTD Optima 35 VO je Váš verný, nezávislý partner na vertikutáciu v každej záhrade a v každom teréne. Pomocou svojho silného benzínového motora a 15 mimoriadne stabilných dvojitých oceľových čepelí spoľahlivo odstraňuje burinu a mach z mačiny. Trávnik tak opäť dostáva dostatok „vzduchu na dýchanie“ a je pripravený na príjem prirodzených výživných látok a hnojív.
Vďaka pracovnej šírke 35 cm je zabezpečený rýchly postup a aj väčšie plochy spracujete za krátky čas. Tento silný stroj je vďaka 2-osovému vedeniu obratný, dá sa dobre viesť a bezpečne drží stopu. Vodiace držadlo svojimi ergonomicky integrovanými ovládacími prvkami umožňuje pohodlnú obsluhu.

Benzínový prevzdušňovač MTD Optima 35 VO je poháňaný 2,4 kW benzínovým motorom ThorX 35, ponúka taký vysoký výkon, že suverénne zvládnete aj väčšie trávnaté plochy. Vďaka 4-taktnému spaľovaciemu motoru je stroj nezávislý od elektriny zo siete a bez ohľadu na dĺžku kábla ho možno použiť aj vo veľkých záhradách alebo na veľmi odľahlých plochách. Jeho pracovná šírka 35 cm a veľmi robustný nožový hriadeľ s 15 dvojitými oceľovými čepeľami s dlhou životnosťou zabezpečujú veľmi efektívny postup práce. Nožový hriadeľ možno spúšťať pohodlne z držadla a kolesá v guľôčkových ložiskách sa starajú o ľahší chod. Robustné teleso z prémiovej ocele garantuje dlhú životnosť a to, že stroj je aj pri intenzívnej trvalej prevádzke veľmi nenáročný na údržbu. Pružinový valec a zberný kôš sú súčasťou balenia

MTD
16AHGLMS600

Tabuľka dát

Motor
ThorX 35, 132 cm3
Výkon
2,4 kW
Odporúčaná plocha
1,000 m2
Pracovná hĺbka
0 - 15 mm
Zberný kôš
45 l
Kolesá (P/Z)
200 mm / 200 mm
Ložiská kolies
Guličkové
Nastavenie pracovnej hĺbky
6-polohové centrálne nastavenie pracovnej hĺbky
Hladina akustického tlaku – LpA
87 dB(A)
Hladina akustického výkonu – LwA
98 dB(A)
Vibrácie ahw
7,5 m/s2
Tolerancia K
1,5 m/s2
Hmotnosť
37 kg
Pracovná šírka
35 cm

Mohlo by vás zaujať aj

5 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Produkt pridaný na porovnanie