Domáca vodáreň

AL-KO HW 5000 FMS Premium

359,00 €
S DPH
Množstvo
Skladom

  • Vysoký tlakový výkon – a pritom úsporná prevádzka vďaka Eco Mode

  • Pripravená na prevádzku vďaka kompletnej výbave s manometrom, tlakovým spínačom a prípojným káblom
  • Dlhá životnosť vďaka bezúdržbovému robustnému motoru s tepelnou ochranou proti preťaženiu
  • zke nároky na miesto vďaka priestorovo úspornej a kompaktnej konštrukcii
  • Všetky časti, ktorými prechádza voda z materiálu odolného voči oxidácii a korózii

Domáca vodáreň sa vynikajúco hodí na dopravu dažďovej vody zo studní a cisterien, na zásobovanie domu, dvora a záhrady vodou i na zvýšenie tlaku v existujúcej vodovodnej sieti.

Domáca vodáreň AL-KO HW 5000 FMS Premium: testovaná a vyhodnotená ako "veľmi dobrá"

Domáca vodáreň AL-KO HW 5000 FMS Premium je stroj vyššej triedy: preto v teste odborného magazínu Heimwerker Praxis (vydanie 1/2013) získala veľmi dobrú známku 1,4. Pochvalu získalo predovšetkým prvotriedne spracovanie, výkon pri nasávaní a dopravovaní úžitkovej vody a rýchly nárast tlaku vody. Testujúci rovnako oceňovali ústretovosť voči používateľovi a možnosť intuitívneho individuálneho nastavovania na displeji. Pri tejto domácej vodárni tak stavíte na prémiovú kvalitu, vďaka ktorej budete môcť po dlhý čas ekologicky využívať úžitkovú vodu v záhrade a domácnosti.

Technické detaily domácej vodárne AL-KO HW 5000 FMS Premium

Vďaka dopravnej výške až do 50 metrov a maximálnej sacej výške maximálne 8 metrov pri tlaku 5,0 bar možno domácu vodáreň používať variabilne. Je jedno, či ide o nadzemný zásobník, nádrž na dažďovú vodu alebo hlbokú studňu – čerpadlo ihneď pripravené na prevádzku s dopravovaným množstvom až do 4 500 litrov za hodinu dokáže presvedčiť v každej situácii. Vďaka silnému tlaku možno túto domácu vodáreň AL-KO s jej veľmi silným 1-stupňovým hnacím ústrojenstvom čerpadla a 1300 Watt motorom používať spoľahlivo a flexibilne. Patentovaný, ľahko čistiteľný integrovaný predfilter XXL optimálne chráni vnútrajšok čerpadla pred znečistením.
Schránka predfiltra sa dá rýchlo a nekomplikovane uvoľniť pomocou priloženého kľúča na filter. Tak ušetríte čas pri údržbe a zabezpečíte, aby čerpadlo bolo funkčné a pracovalo bez ťažkostí.
Domáca vodáreň má veľmi vysoký stupeň účinnosti, ako aj patentovanú elektronickú kontrolu tlaku v nádobe a pracuje efektívne a energeticky úsporne. Flow Measurement System meria v každom momente prietokové množstvo a integrovaná ochrana proti chodu nasucho sa stará o dlhú životnosť. Pretože keď prestane tiecť voda, čerpadlo sa ihneď vypne – tak sa čerpadlo neprehreje. Domáca vodáreň AL-KO HW 5000 FMS Premium, pevne nainštalovaná v dome alebo v pivnici, poskytuje nielen konštantný tlak, ale pri odbere vody sa aj automaticky zapne. Navyše je pri emisii hluku maximálne 81 decibelov tichá.
Prípojky na hadice zodpovedajú obvyklému štandardnému rozmeru 1 palec, takže aj zavlažovacie systémy, ktoré už máte, možno bez problémov skombinovať s domácou vodárňou AL-KO.

Upozornenie: domáca vodáreň nie je vhodná pre pitnú vodu, ale iba pre úžitkovú vodu.

AL-KO
112851

Tabuľka dát

Príkon
1300 W
Priemer výtlačnej vetvy
G 1" (33,3 mm)
Hnacie ústrojenstvo čerpadla
1-stupňové
Hraničný tlak
3,8 bar
Objem tlakovej nádoby
20 l
Max. sacia výška
8 m
Max. výtlak
5,0 bar
Max. výtlačná výška
38 m
Max. dopravované množstvo
4500 l/h
Hmotnosť
17,5 kg

6 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Produkt pridaný na porovnanie