Benzínový kultivátor

AL-KO MH 770

539,00 €
S DPH
Množstvo
Skladom

  •     Ideálne na kyprenie pôdy a kultiváciu v záhonových radoch
  •     Bočné ochranné kotúče na ochranu výsadby
  •     Ergonomická rukoväť, bočne a výškovo nastaviteľná bez použitia náradia
  •     3-násobne výškovo nastaviteľná brzdová ostroha na nastavenie správnej pracovnej hĺbky
  •     Dostupné príslušenstvo na ďalšiu kultiváciu pôdy
  •     Prepravné koleso sa pohodlne sklápa bez použitia náradia

Variabilná prevádzka - benzínový kultivátor AL-KO MH 770 Comfort

Motorový kultivátor MH 770 Comfort je váš robustný pomocník na efektívne a časovo úsporné využívanie obrábaných plôch.

Či už na kultiváciu, prevzdušňovanie alebo kyprenie pôdy: s touto motorovou motykou môžete pôdu pred sejbou dobre pripraviť, nakypriť a zapracovať do nej živiny, hnojivo alebo čerstvú vrchnú vrstvu pôdy. Ergonomická vodiaca rukoväť, ktorú možno variabilne a bez náradia nastaviť do strán a do výšky, zaručuje mimoriadny komfort pri práci. Ak je rukoväť nastavená do strany, plochu možno pohodlne obrábať bez toho, aby ste museli stúpiť na už upravenú, a teda nakyprenú pôdu. Ochranné kotúče, ktoré sú súčasťou dodávky, obmedzujú pracovnú plochu a zabezpečujú tak účinnú ochranu existujúcich porastov.

Viacnásobné použitie - žiadny problém

K tomuto modelu je možné pripojiť niekoľko druhov príslušenstva, ako napríklad osypovací pluh, vyorávač zemiakov alebo orací pluh. Pre lepšiu trakciu sa pri používaní pluhov odporúča pripojiť sadu oceľových kolies, ktorá je tiež k dispozícii.

Motorový kultivátor MH 770 Comfort poskytuje silnú oporu pri práci na väčších plochách. Vďaka dvom rýchlostným stupňom môžete ľahko nastaviť pracovnú rýchlosť a výsledok sekania podľa svojich požiadaviek. Spätný chod uľahčuje manévrovanie a umožňuje bezproblémovú prevádzku. Vďaka pracovnej šírke 77 cm a šiestim súpravám kultivačných nožov môžete dosiahnuť pracovnú hĺbku až 33 cm. Aktívne pracujúce, špeciálne tvarované štyri nože na každej súprave sú totiž výborne navrhnuté na obrábanie pôdy - a vďaka motoru s výkonom 3,45 kW má model silný ťah aj na ťažkých pôdach. Vodiaca ostroha udržiava náradie na trati.

Mimoriadne stabilná, ergonomická rukoväť je ideálna na prácu v šetrnej polohe pre držanie tela. Prepravné koleso sa dá ľahko nastaviť z pracovnej do prepravnej polohy bez použitia náradia.

Bezpečnosť je prvoradá: bezpečnostná ručná páka účinne zabraňuje neúmyselnému otáčaniu sekacích nožov. Okrem toho vysokokvalitný kryt kultivačných nožov z robustného oceľového plechu chráni obsluhu  pred odletujúcimi kameňmi a zeminou.

AL-KO
113971

Tabuľka dát

Motor
AL-KO 4-takt, 196 cm2
Výkon
3,45 kW
Nový produkt

Mohlo by vás zaujať aj

7 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Produkt pridaný na porovnanie