Elektrická kosačka

AL-KO Comfort 40 E

169,00 €
S DPH
Množstvo
Nie je skladom

  • Mimoriadne tiché, bezemisné a bezpečné kosenie trávnika
  • Funkcia 3-in-1: kosenie, zberanie a mulčovanie
  • Nastavenie výšky kosenia jediným pohybom ruky
  • Veľký 43 l zberný kôš pre veľké plochy trávnika
  • Výškovo nastaviteľné držadlo

Mimoriadne tiché, výkonné a efektívne kosenie, zberanie a mulčovanie na veľkých plochách trávnika, pohodlná obsluha a veľmi ľahké tlačenie – to sú kvality mimoriadne silnej a robustnej elektrickej kosačky AL-KO 40 E Comfort.

Elektrická kosačka 40 E Comfort - silný a bezpečný všestranný pomocník s funkciou 3-in-1 pre každý trávnik

Elektrická kosačka s funkciou 3-in-1 je vďaka bezemisnej a mimoriadne tichej prevádzke Vaším perfektným pomocníkom na kvalitnú údržbu trávnika v každej obytnej oblasti. Elektrické kosačky AL-KO v ponuke majú výkon do 1 600 W a pohybujú sa bez výfukových plynov a motorového oleja. Prevádzka s káblom umožňuje pritom tichú prácu bez závislosti od času potrebného na nabíjanie alebo na tankovanie – a bez dodatočnej hmotnosti akumulátora alebo benzínovej nádrže. Pocit úspechu: ekologické kosenie kosačkou s ľahkým chodom, malou hmotnosťou a veľkým jazdným komfortom.
Vďaka funkcii 3-in-1 poskytuje 40 E Comfort aj funkciu mulčovania: pri tom sa najemno posekaná pokosená tráva vyfúkne ako prirodzené hnojivo späť na trávnik. Kvôli tomu sa bez potreby použitia náradia nasadí mulčovací klin na vyhadzovací kanál. Mulčovanie je pritom nielen ekologické, ale ušetrí Vám aj námahu s likvidáciou pokosenej trávy ako aj ďalšie náklady na hnojivá na trávnik.
Táto silná kosačka 40 E Comfort so šírkou záberu 40 cm presviedča najmä vďaka silnému elektromotoru – ideálnemu na efektívne, časovo úsporné kosenie aj väčších plôch. Tento silák medzi elektrickými kosačkami s mulčovaním disponuje kolesami XL s ľahkým chodom a príjemnou mäkkou gumovou rukoväťou, a je tak perfektným partnerom pre začiatočníkov, ktorí vsádzajú na jazdný komfort s ľahkým chodom a bez emisií.
Pre Vašu bezpečnosť: vďaka bezpečnostnému spínaču s odľahčením kábla Vám pôjde štartovanie a obsluha bezpečne od ruky – odľahčenie kábla chráni pred neželaným prerušením elektrického obvodu.

Technické detaily elektrickej kosačky 40 E Comfort

So svojím silným 1 400 W elektromotorom a šírkou záberu 40 cm Vám táto elektrická kosačka poskytne veľký výkon pri kosení, aby ste trávnikoch s plochou do 600 m² postupovali rýchlo a bez námahy. Pritom tento silák 40 E Comfort zaručuje vďaka inovatívnej extra kompaktnej konštrukcii obratnosť a efektívnosť pri kosení.
Silný 1 400 W elektromotor kosačky s celkovou hmotnosťou iba 19 kg sa postará o rýchly postup pri výške trávnika do cca 70 mm. Pritom možno výšku kosenia nastaviť centrálnym nastavením iba jediným pohybom ruky - 6 polôh v rozmedzí od 28 mm do 68 mm. Vďaka kolesám XL (155 / 199 mm) s ľahkým chodom je možné ľahké neunavujúce vedenie kosačky bez vynaloženia sily – ideálne aj pre amatérskych záhradníkov aj v seniorskom veku, ktorí kladú dôraz na obsluhu bez námahy.
Vďaka aerodynamickému tvaru telesa a veľkému otvoru sa pokosená tráva optimálne zberá a veľký zberný kôš s poriadnym objemom 43 l sa plní efektívne. Navyše zberný kôš s integrovaným ukazovateľom naplnenia a držiakom na jednoduché vyprázdňovanie Vám uľahčí prácu. Výškovo nastaviteľné držadlo umožňuje individuálne nastavenie podľa telesnej výšky.
Veľké integrované držiaky pomôžu pri prekonávaní prekážok a pri prenášaní. Vďaka sklápaciemu držadlu možno kosačku priestorovo úsporne uskladniť.

AL-KO
112858

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Produkt pridaný na porovnanie