Benzínový prevzdušňovač

Wolf Garten VA 357 B

549,90 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Benzínový prevzdušňovač Wolf Garten VA 357 B je Váš verný, nezávislý partner na vertikutáciu v každej záhrade a v každom teréne. Pomocou svojho silného benzínového motora a 15 mimoriadne stabilných dvojitých oceľových čepelí spoľahlivo odstraňuje burinu a mach z mačiny. Trávnik tak opäť dostáva dostatok „vzduchu na dýchanie“ a je pripravený na príjem prirodzených výživných látok a hnojív.
Vďaka pracovnej šírke 35 cm je zabezpečený rýchly postup a aj väčšie plochy spracujete za krátky čas. Tento silný stroj je vďaka 2-osovému vedeniu obratný, dá sa dobre viesť a bezpečne drží stopu. Vodiace držadlo svojimi ergonomicky integrovanými ovládacími prvkami umožňuje pohodlnú obsluhu.

Benzínový prevzdušňovač Wolf Garten VA 357 B je poháňaný 2,4 kW benzínovým motorom BriggsStratton, ponúka taký vysoký výkon, že suverénne zvládnete aj väčšie trávnaté plochy. Vďaka 4-taktnému spaľovaciemu motoru je stroj nezávislý od elektriny zo siete a bez ohľadu na dĺžku kábla ho možno použiť aj vo veľkých záhradách alebo na veľmi odľahlých plochách. Jeho pracovná šírka 35 cm a veľmi robustný nožový hriadeľ s 15 dvojitými oceľovými čepeľami s dlhou životnosťou zabezpečujú veľmi efektívny postup práce. Nožový hriadeľ možno spúšťať pohodlne z držadla a kolesá v guľôčkových ložiskách sa starajú o ľahší chod. Robustné teleso z prémiovej ocele garantuje dlhú životnosť a to, že stroj je aj pri intenzívnej trvalej prevádzke veľmi nenáročný na údržbu. Pružinový valec a zberný kôš sú súčasťou balenia

WOLF GARTEN
16CHGJ0F650

Tabuľka dát

Motor
B&S Series 450 E, 125 cm3
Výkon
2,4 kW
Odporúčaná plocha
1000 m2
Zberný kôš
45 l
Nastavenie pracovnej hĺbky
6-polohové centrálne nastavenie pracovnej hĺbky
Hladina akustického tlaku – LpA
86 dB(A)
Hladina akustického výkonu – LwA
98 dB(A)
Vibrácie ahw
5,0 m/s2
Tolerancia K
1,5 m/s2
Hmotnosť
35 kg
Pracovná šírka
35 cm

Mohlo by vás zaujať aj

5 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Produkt pridaný na porovnanie